Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve gayrı renkleri vurgular.

Kum beji duvar rengi ilenmeşap mobilyalar ile oldukça uyumludur. Duvarlarınızda çokça sarı yada beyaz zehir tonlarda köşelere malik tablolar kullanabilirsiniz.

Biryoğun alanda kullanılan derin antrasit rengi dikkat çekiciliği ve uyumluluğuyla bu arada renklerle cenkan herkesin favori renkleri arasındadır.

Bu renkler, akak odanızı henüz davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı olur.

Bu özelliği yardımıyla inanılmaz esnek bir yararlanma sağlayıcı antrasit rengi, asilli simgeleme etmesi ve öteki metalik özelliklerini ortamında barındırmasıyla bu arada bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin başlangıçlıca özelliği şunlardır:

Çeşitli mobilya ve dekorasyon tarzları ile birinci sınıf bir uyum katkısızlar, bu da evinizin her odasını bu görkemli renk ile döşemenize imkân teşhisr.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına doğru bir kapağı hardal zerrinsı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi faik ama aynı zamanda dingin ve refahlı bir mutfak dekorasyonuna ehil olabilirsiniz. 

Antrasit ve gri renklere malik denk odası takımınızla uyumlu fon perde ve halı renklerini seçer, gri renklerin itici ve nötr tesirini dengelemek bağırsakin üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere ehil döşek odası takımınızı tamamlarken nar çkucakeği, vazıh mai veya turuncu kabilinden sıcak ve canlı renkleri kaynak perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Ancak az ve değersiz bir alana ehil olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve goldfix bir zaman uzun, kare olan aynaların tercihi de düz layihamlara girişim atılmasını sağlamış olacaktır.

amelî ulaşım olanakı teşhisr. Ekstra konforun haklı bir planlamayla stili yansıttığı dizaynımız, nemli ortama yönlü gereç seçimiyle hazırlanır.

Katıksız ışıkla harmanlandığında veya kıpkızıl renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza hararet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yaratabilirsiniz.

antrasit gri boya Antrasit rengi akak odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin mecra odalarında kullanılmaya başlandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

Mekanda daha rahatça, samimi ve enerjik bir dünya mı arıyorsunuz. O bugün grinin har tonlarına esaslı davranış buyurmak sağlıklı antrasit gri dekorasyon bir tercih olacaktır. Alt tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı sıcak gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Antrasit renk gerçek yerde kullanıldığında ve hamam tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçayak tabanı devirebilir. Özellikle gökçe ve yeşil tonları bu rengi en okkalı destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page